Workshops

Zin in een leuke, inspirerende, gezellige avond? Een avond met diepgang, ontspanning, creativiteit en/of inspiratie? Kijk dan of er iets voor je bij zit!

Meld je je aan voor alle 4 de workshops dan mag je de laatste les over edelstenen bijwonen voor de helft van de prijs!

De volgende workshops zijn gepland voor het najaar 2018, op dinsdagavond van 20:00 uur tot ongeveer 21:30-22 uur. Prijzen zijn per workshop wisselend, altijd inclusief koffie, thee en materiaal.

25 september:  Maak een “inspiration board”

23 oktober:  Mandala Dot painting

13 november: Bloemtekening, intuitief

11 december: Edelstenen info avond

Inspirationboard maken: Een gezellige avond waarbij we intuïtief plaatjes uit tijdschriften gaan knippen en daarna op een groot papier gaan plakken. Dit wordt gelamineerd zodat je een mooie plaat krijgt om op te hangen of als bureau-onderlegger of placemat te gebruiken. We gaan kijken wat dit inspirationboard over jou vertelt. Wie ben jij, wat is belangrijk voor  jou. PICO: persoonlijke, Intuïtieve én Creatieve ontwikkeling!  Kosten: 17 euro   Max 10 personen.

Mandala Dot painting: Vooral een creatieve avond. Om je hoofd lekker leeg te maken. Heerlijk om te doen, even ZEN! We gaan stippen maken op stenen en op een canvas schilderijtje. Ik zorg voor de materialen zodat jij meteen aan de slag kunt en ook thuis verder kunt (je mag de spullen mee naar huis nemen!)  Kosten: 25 euro (incl materiaal zodat je thuis ook aan de slag kunt!) Max 8 personen.

Bloemtekening: Een intuïtieve avond, verrassend! Leer meer over jezelf door het tekenen van een bloem. Het leuke is dat je hiervoor NIET hoeft te kunnen tekenen. Deze avond zat jaren in de cursus Intuïtieve ontwikkeling en was altijd een hele bijzondere avond. Laat je verrassen! Kosten: 17 euro Max 10 personen.

Edelstenen. Deze avond is vooral informatief maar ook intuïtief. Je leert meer over de toepassingen van edelstenen maar je gaat ook zelf de werking van edelstenen ervaren. Ook deze les komt uit de cursus Intuïtieve Ontwikkeling. En je gaat naar huis met een leuke verrassing! Kosten: 22 euro Max 8 personen.

Meld je nu aan, want vol=vol:

[contact-form-7 id=”1501″ title=”Zonder titel”]