Traject “Eerste Hulp Bij Hoogsensitiviteit”

Bewust Balans

Herken je dit:

Je voelt je overbelast, je hoofd zit vol, je lijf voelt onrustig.

Je bent altijd bezig met anderen, wil anderen graag helpen. Hoewel jij de ander precies begrijpt voel jij je vaak onbegrepen en ook onzeker.

Je bent hoogsensitief en ziet dit meer als een last dan als een kracht. Je wilt graag weten hoe je beter met je hoogsensitiviteit kunt omgaan.

Je bent moe….. Je hebt last van allerlei lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, darmklachten en/of slecht slapen.

Eigenlijk zou je gewoon willen stoppen met werken of in ieder geval minder werken maar dat voelt als falen en je wilt je collega’s ook niet in de steek laten.

Je hoofd zit vol met (negatieve) gedachten. Je hebt moeite met loslaten. Een opmerking van een ander komt vaak hard binnen en je blijft hierover “doormalen”. Ook merk je dat je gevoeliger bent voor harde geluiden.

Je wilt alles goed doen om afkeuring van anderen tegen te gaan. Nee zeggen tegen een ander vind je moeilijk omdat je bang bent een ander te kwetsen. Maar hierdoor ben je al te vaak over je eigen grenzen gegaan.

Eigenlijk gaat het al een tijd niet goed, voel je je gespannen en zit je echt niet lekker in je vel. Je hebt behoefte aan rust in je hoofd.

Thuis ben je ook niet echt het zonnetje in huis. Je hebt een kort lontje en je wordt sneller boos op je dierbaren. En daarna voel je je rot want zo wil je niet reageren. Eigenlijk wil je graag weer genieten van je gezin, je partner.

Maar je staat vooral op de overlevingsstand. Even slikken en weer doorgaan is jouw motto.
Alleen ben je te lang sterk geweest en nu mag je voor jezelf kiezen!

Hoe zou het voor je zijn
Als je weer rust in je hoofd en in je lijf kunt ervaren
Als je niet meer zo gevoelig ben voor prikkels uit je omgeving
Als je weer vol energie zit
Als je je vrij voelt in hetgeen wat je doet
Als je jezelf de moeite waard vindt(!)
Als je het niet meer belangrijk vindt wat anderen van je vinden, dat je dit gewoon los kunt laten
Als je weer ontspannen en vrolijk bent en weer kunt genieten van je gezin, je werk, het leven!

Ik kan je helpen door het “Eerste Hulp Bij hoogsensitiviteit” traject!

Een traject met 4 consulten (gemiddeld eens per 4 weken) in mijn praktijk, een werkboek met informatie, opdrachten en inzichtsvragen én 2 ontspanningsoefeningen!

Aan het eind van dit traject voel jij je rustig, zit je goed in je vel, weet je wie je bent en wat je wilt. Je hebt “tools” om weer snel tot rust te komen en steviger in je schoenen te staan. Je bent minder gevoelig voor alle prikkels van buitenaf en kunt beter je eigen keuzes maken; vanuit jezelf, je eigen gevoel en niet ingegeven door angst of door anderen.

De investering in jezelf is 347,00
Afhankelijk van je verzekering kun je hiervan een (klein) deel vergoed krijgen (alternatieve zorg in aanvullend pakket)

Samengevat:
Duur: ongeveer 3 maanden
Dit traject houdt in: 4 consulten, werkboek én 2 oefeningen (MP4)
Jouw investering: slechts € 347,00
Resultaat: rust, inzicht, vertrouwen, vitaliteit en weer plezier in je werk

Mijn aanpak:
Ik ben geen coach of psychotherapeut.
Bewustwording en mindset is echter wel een belangrijk onderdeel van de therapie maar daarnaast werk ik energetisch en breng je ook lichamelijk in balans door bijvoorbeeld een voedingsadvies of (tijdelijke) ondersteuning door middel van kruiden of vitamines, mineralen.
Uiteraard is dit maatwerk en daarom zet ik mijn hooggevoeligheid, naast mijn kennis en 10 jaar ervaring in om tot het beste resultaat te komen!

Ervaringen:

Lieve Miranda, bedankt voor je aandacht en fijne gesprekken. Ik voelde me direct op mijn gemak door je open houding. Deze houding is zeer uitnodigend en zorgde voor verbinding. Door jouw behandelingen ben ik gaan beseffen hoe belangrijk het is dat energie door je hele lijf stroomt en niet alleen in het hoofd blijft hangen. Door onze gesprekken ben ik me steeds beter bewust van mijn hoogsensitiviteit en hoe daarmee om te gaan. Daarnaast hebben de supplementen voor rust gezorgd. Ik kijk ernaar uit om mezelf beter te leren kennen en jij hebt me hierbij weer een stapje verder gebracht. Enorm bedankt! Liefs Robin

Lieve Miranda,
Mijn laatste sessie is al weer even geleden, maar ik wil je toch nog een keer bedanken voor alles wat je met en voor me gedaan hebt. Je therapie heeft heel veel bij me losgemaakt. Ik ben er veel sterker uitgekomen en heeft het veel duidelijkheid gegeven.
Voor iedereen die toch nog een beetje twijfelt of ze contact met je moeten opnemen: NIET TWIJFELEN MAAR GEWOON DOEN!
Dikke knuffel,
Peggy

Bij Miranda ben je aan een goed en vertrouwd adres! Miranda is een warm persoon met veel kennis, een goed gevoel en een goed ontwikkelde intuïtieve benadering.
Zelf heb ik behandelingen gehad waardoor ik alles weer minder zwaar zie en meer kan genieten van de positieve dingen. Ik heb weer geleerd om naar mezelf te luisteren, voelen en lief te zijn voor mezelf.
wat betreft de financiële kant is het ook een mooie bijkomstigheid dat de behandelingen grote deels door mijn zorgverzekeraar vergoed worden.
Miranda bedankt voor wat je mij geleerd hebt en wat ik nog van je ga leren. Je hebt een warme, fijne persoonlijkheid en je weet me op mijn gemak te stellen. Ik heb ook gemerkt dat je zeer kundig bent en veel kennis hebt. Ik zal iedereen kunnen aanraden om bij je langs te gaan, voor een behandeling of een training en het zelf te ervaren.
liefs wendy

Veel gestelde vragen:

Moet ik praten? Ben je een coach?
Nee, je mág praten maar dit is niet perse nodig.

Ik hoop niet dat je zweverig bent?
Nee, zeker niet. Hoewel ik deels ook energetisch werk sta ik met beide benen stevig op de grond. Duidelijkheid, eenvoud en ook wat humor, daar houd ik van. Geen wollige taal!

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, dat kan. Als je in 2 termijnen wilt betalen dan betaal je 2x 180 euro, het eerste termijn na het eerste consult en het 2e termijn een maand later.

Ben je geregistreerd als therapeut?
Ja, ik sta in het HBOregister van de RBCZ en wordt erkend en (deels) vergoed door veel verzekeringen.