fbpx

.

Traject hoogsensitiviteit

Ben jij hoogsensitief (hooggevoelig) en zie je dit vooral als een last? Ben je snel overprikkeld, onrustig en ook onzeker?
Heb je al het een en ander geprobeerd maar blijf je vastlopen? Voel je je vaak onbegrepen, niet gezien, niet (h)erkend?

Is het volgende herkenbaar voor jou:

Je blijft worstelen met je gevoeligheid. Je probeert je aan te passen maar dit gaat ten koste van je energie, van jezelf. 

Je voelt je onzeker. Je denkt veel na over hoe je dingen anders en beter had kunnen doen en wat anderen over jou zullen denken. 

Je bent een gevoelsmens. Het liefst zou je hier ook meer op willen vertrouwen. Maar dat lukt al een tijdje niet meer.
Je hoofd voelt vol en je hart voelt leeg. Alsof de verbinding weg is.

Je voelt regelmatig je energie weglekken. In een gesprek met anderen kun je ineens overvallen worden door bepaalde gevoelens, zoals vermoeidheid of verdriet.
Ook ga je regelmatig over je grenzen heen. Je voelt je grenzen niet meer en weet niet hoe je die moet bewaken. Nee zeggen vind je sowieso erg moeilijk.

Emoties van anderen, spanningen en een slechte sfeer hebben erg veel invloed op je. Je kunt het moeilijk loslaten.

Je bent hard voor jezelf en hebt graag alles onder controle! Je vindt dat je alles zelf moet doen en ook nog eens zonder fouten. 

Je zit in een negatieve spiraal en weet niet goed hoe je hieruit moet komen. 

Blijf je je maar aanpassen aan je omgeving? Voel je dat er iets moet gaan veranderen? Heb je behoefte aan een therapeut die jou wél begrijpt?
Dan is dit een traject voor jou! 

Wil jij weer rust in je hoofd en in je lijf? 
Je energie beter bewaken?
Je overtuigingen en patronen loslaten? 
Weer meer plezier in je leven, in je werk, thuis? 
Durven vertrouwen op je gevoel, op jezelf? 
Wil je werken aan een gezond en sterk zelfbeeld?

Van je hoogsensitiviteit je kracht maken? 

Ik kan je helpen door het “Eerste hulp bij hoogsensitiviteit traject.
Een traject met 5 consulten (gemiddeld eens per 4 weken) in mijn praktijk, een werkboek met informatie, opdrachten en inzichtsvragen én 5 meditaties!

Aan het eind van dit traject voel jij je rustig, zit je goed in je vel, weet je wie je bent en wat je wilt. Je hebt “tools” om weer snel tot rust te komen en steviger in je schoenen te staan. Je bent minder gevoelig voor alle prikkels van buitenaf en kunt beter je eigen keuzes maken; vanuit jezelf, je eigen gevoel en niet ingegeven door angst of door anderen.

Ervaringen:

Lieve Miranda, bedankt voor je aandacht en fijne gesprekken. Ik voelde me direct op mijn gemak door je open houding. Deze houding is zeer uitnodigend en zorgde voor verbinding. Door jouw behandelingen ben ik gaan beseffen hoe belangrijk het is dat energie door je hele lijf stroomt en niet alleen in het hoofd blijft hangen. Door onze gesprekken ben ik me steeds beter bewust van mijn hoogsensitiviteit en hoe daarmee om te gaan. Daarnaast hebben de supplementen voor rust gezorgd. Ik kijk ernaar uit om mezelf beter te leren kennen en jij hebt me hierbij weer een stapje verder gebracht. Enorm bedankt! Liefs Robin

Lieve Miranda,
Mijn laatste sessie is al weer even geleden, maar ik wil je toch nog een keer bedanken voor alles wat je met en voor me gedaan hebt. Je therapie heeft heel veel bij me losgemaakt. Ik ben er veel sterker uitgekomen en heeft het veel duidelijkheid gegeven.
Voor iedereen die toch nog een beetje twijfelt of ze contact met je moeten opnemen: NIET TWIJFELEN MAAR GEWOON DOEN!
Dikke knuffel,
Peggy

Bij Miranda ben je aan een goed en vertrouwd adres! Miranda is een warm persoon met veel kennis, een goed gevoel en een goed ontwikkelde intuïtieve benadering.
Zelf heb ik behandelingen gehad waardoor ik alles weer minder zwaar zie en meer kan genieten van de positieve dingen. Ik heb weer geleerd om naar mezelf te luisteren, voelen en lief te zijn voor mezelf.
wat betreft de financiële kant is het ook een mooie bijkomstigheid dat de behandelingen grote deels door mijn zorgverzekeraar vergoed worden.
Miranda bedankt voor wat je mij geleerd hebt en wat ik nog van je ga leren. Je hebt een warme, fijne persoonlijkheid en je weet me op mijn gemak te stellen. Ik heb ook gemerkt dat je zeer kundig bent en veel kennis hebt. Ik zal iedereen kunnen aanraden om bij je langs te gaan, voor een behandeling of een training en het zelf te ervaren.
liefs wendy

Samengevat:
Duur: ongeveer 3-4 maanden
Dit traject bestaat uit 5 consulten, werkboek én 5 meditaties/ ontspanningsoefeningen (MP4)
Resultaat: rust, inzicht, vertrouwen, vitaliteit en weer plezier in je werk

De investering in jezelf is € 347,00
Afhankelijk van je verzekering kun je hiervan een deel vergoed krijgen (alternatieve zorg in aanvullend pakket) 2020 Vergoedingen zorgverzekeraars VVET Registertherapeuten

Veel gestelde vragen:

Ik woon ver weg, is het voor mij wel interessant? 
Jazeker! Ik krijg mensen uit Groningen, uit België, uit Den Haag. Je hoeft hier namelijk niet wekelijks te komen maar iedere 4-5 weken. Natuurlijk is het mogelijk een eindje voor je rijden maar ik zit in een groot gebouw met een lunchcafé waar je rustig kunt gaan zitten.  Mocht de reistijd voor jou toch een probleem zijn dan is een online consult ook mogelijk!

Moet ik veel praten? Ben je een coach?
Ik ben vooral psycho-energetisch therapeut en daarnaast coach ik intuïtief. Maar ik doe veel meer dan dat. Bij de een zal ik veel praten, de ander behandel ik meer energetisch of laat ik dingen ervaren. Het kan zijn dat je tijdens dit traject “huiswerkopdrachten” meekrijgt.  
Lees hier meer over mijn manier van werken: werkwijze

Ik hoop niet dat je zweverig bent?
Nee, zeker niet. Hoewel ik deels ook energetisch werk sta ik met beide benen stevig op de grond. Duidelijkheid, eenvoud en ook wat humor, daar houd ik van. Geen wollige taal!

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, dat kan. Als je in 2 termijnen wilt betalen dan betaal je 2x 180 euro, het eerste termijn na het eerste consult en het 2e termijn bij het 3e consult. 

Ben je geregistreerd als therapeut?
Ja, ik sta in het HBOregister van de RBCZ en wordt erkend en (deels) vergoed door veel verzekeringen.

Kan ik eerst even kennismaken en kijken of er een klik is?
Natuurlijk. Je kunt altijd een gratis kennismakingsgesprek plannen. Dit kan in mijn praktijk maar ook online (via beeldbellen).