Therapie

Wil je meer balans, rust en vertrouwen? Minder klachten en meer energie? Weer lekker in je vel zitten?

Bij Bewust Balans kun je terecht voor SensiPlus-therapie en orthomoleculaire therapie.

Deze 2 therapievormen worden “door elkaar” toegepast. Op het moment dat je bij mij voor een behandeling komt, kijk ik wat jij op dat moment nodig hebt. De ene keer zal dat meer gericht zijn op de SensiPlus therapie, de volgende keer meer orthomoleculair. In de meeste gevallen pas ik tijdens de behandeling beide therapieën toe!

Met deze combinatie van therapieën heb ik een mooie manier gevonden om de gehele mens te behandelen.

Bijvoorbeeld: Stress (chronisch) kan een enorme aanslag zijn op je lichaam en “vreet” vitamines en mineralen. Met de Sensi-Plus therapie geef ik ontspanning én bewustwording (“wie ben ik en wat wil ik nu echt, grenzen voelen”), met de orthomoleculaire therapie vul ik eventuele tekorten aan.
Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat iemand depressieve klachten heeft omdat de darmen niet goed functioneren. En dit kan weer komen omdat er te weinig enzymen worden aangemaakt.

Sensi-therapie (Sensi-Plus therapie) is een snel werkende en krachtige manier om onbalans op energetisch, lichamelijk en geestelijk niveau te herstellen. Lees meer…

Orthomoleculaire therapie heeft als doel om het lichaam te voorzien van de optimale hoeveelheid vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen zodat het de gezondheid kan bevorderen. lees meer…

Verder maak ik gebruik van technieken uit de Yoga, quantum Touch, visualisaties, coaching/psychotherapie.

Gemiddeld zijn slechts 4-5 behandelingen nodig (met 4-5 weken tussen iedere behandeling) en er is na de eerste behandeling vaak al verschil merkbaar.

De behandeling is persoonlijk want iedereen is anders en heeft een andere behandeling nodig. Hiervoor zet ik mijn kennis, ervaring én mijn intuïtie in.

De behandeling gaat prima samen met andere (reguliere) behandelingen zoals de psycholoog of fysiotherapie.

De consulten worden (deels) vergoed door de meeste verzekeringen, je hebt geen verwijsbrief nodig en je kunt al snel terecht!
(voor vergoeding klik hier of kijk in de polis onder alternatieve geneeswijze)

Bel voor een afspraak: 06 5264 3583
Je kunt nu ook online een afspraak maken!

Je kunt op werkdagen bellen tussen 9 en 19:00 uur. Als ik aan het behandelen ben neem ik vaak de telefoon niet op. Spreek daarom het antwoordapparaat in zodat ik je terug kan bellen!

Tarieven klik hier

Gemiddeld duurt een consult voor kinderen 45 minuten en voor volwassenen  1 tot zelfs 1,5 uur. 

Tijdens de behandeling hoef je alleen maar je schoenen uit te doen.

Gevoelig kind