Sensi-therapie

Wil je meer balans, rust en vertrouwen? Minder klachten en meer energie? Weer lekker in je vel zitten?

Sensi-therapie (Sensi-Plus therapie) is een snel werkende en krachtige manier om onbalans op energetisch, lichamelijk en geestelijk niveau te herstellen.

Orthomoleculaire therapie (voedingsadvies en aanvulling tekorten)  Orthomoleculaire therapie heeft als doel om het lichaam te voorzien van de optimale hoeveelheid vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen zodat het de gezondheid kan bevorderen. Een uitgebreide vragenlijst en een bloedtest (via vingerprik) kan ingezet worden om tot de juiste therapie te komen. 

Verder maak ik gebruik van technieken uit de Yoga, quantum Touch, visualisaties, coaching/psychotherapie.

Gemiddeld zijn slechts 4 behandelingen nodig (met 4-5 weken tussen iedere behandeling) en er is na de eerste behandeling vaak al verschil merkbaar.

De behandeling is persoonlijk want iedereen is anders en heeft een andere behandeling nodig. Hiervoor zet ik mijn kennis, ervaring én mijn intuïtie in.

De behandeling gaat prima samen met andere (reguliere) behandelingen zoals de psycholoog of fysiotherapie.

De consulten worden vergoed door de meeste verzekeringen, je hebt geen verwijsbrief nodig en je kunt al snel terecht!

 

Gevoelig kind

Bel voor een afspraak: 06 5264 3583
Je kunt nu ook online een afspraak maken!


Je kunt op werkdagen bellen tussen 9 en 21.00 uur. Als ik aan het behandelen ben neem ik vaak de telefoon niet op. Spreek daarom het antwoordapparaat in zodat ik je terug kan bellen!

Tarieven klik hier

Gemiddeld duurt een consult voor kinderen 45 minuten en voor volwassenen ruim 1 uur. Klik hier: Zorgverzekering 2017 vergoedingen voor vergoedingen per verzekering.

Tijdens de behandeling hoef je alleen maar je schoenen uit te doen.