Ik

Ik ben Miranda Verlaan, getrouwd en trotse moeder van
2 (hooggevoelige en hoogbegaafde) kinderen.YA020614 MirandaVerlaan 12

Vanaf mijn 21e ben ik al zelfstandig ondernemer. Eerst als podotherapeut waarbij ik mensen van hun voet- (been- en rug-) klachten afhielp. Bij de basis beginnen!

Van daaruit begon ik mezelf verder te ontwikkelen. Er volgden vele cursussen en opleidingen waarin ik mezelf steeds beter leerde kennen en ook technieken leerde om te ontspannen, anderen te spiegelen, te behandelen. Ik leerde omgaan en werken met energie, hoe ik anderen kon helpen om zichzelf te helpen.

Na vele mooie en ook minder fijne levenslessen en de daarbij gemaakte fouten weet ik nu wie ik ben en wat ik wil. Door in 2009 Bewust Balans op te starten volgde ik mijn gevoel, mijn hart. Een gevoel van rust, liefde en vrijheid! Zowel voor de cliënt/cursist alsook voor mezelf.

De podotherapie heb ik in 2012 vaarwel gezegd zodat ik me helemaal kan richten op dat wat mijn gevoel me ingeeft: mensen inspireren, inzicht brengen, vertrouwen geven, rust brengen, ze hun talenten laten ontdekken!

Inmiddels heb ik, naast veel consulten geven,  lezingen over hooggevoeligheid gegeven, een E-bookje geschreven over hooggevoeligheid en een training en cursus ontwikkeld. En ik blijf daarmee doorgaan. Ik leer altijd weer bij, niet alleen door cursussen maar ook van clienten, van cursisten, uit boeken, van internet. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om nog beter van dienst te kunnen zijn. Maar mijn eigen gevoel blijft wel de basis, dit blijft mijn kracht!

Lid van VVET (verbond van Energetisch Therapeuten) en Registertherapeut BCZ®.

Bewust Balans, Campuslaan 6 (’t Mozaïek), 6602 HX Wijchen tel: 06 5264 3583