fbpx

.

Jij

✔ voelt je vaak onbegrepen
✔ bent gevoelig voor de reacties van anderen
✔ hebt veel last van prikkels
✔ doet vooral wat moet en hoort i.p.v. wat bij je past

✔ voelt je niet snel op je gemak
✔ denkt overal diep over na
✔ bent hooggevoelig en ziet dit vooral als last


HSP-academie

Als kind werd ik gepest, wat enorm veel met mijn zelfvertrouwen heeft gedaan. Mijn “voelsprieten” gingen nog meer uitstaan en ik probeerde zoveel mogelijk onzichtbaar te zijn en me aan te passen aan de omgeving. Maar dit betekende ook dat ik niet meer wist wie ik zelf was en wat ik wilde.

Ik voelde me vaak eenzaam. Was ik dan de enige die overal zo diep over na dacht? Begrepen die anderen nu echt niet hoe het zat? Hoe kun je zo oneerlijk zijn? Dat dacht ik heel vaak. Ik trok me alles aan en wilde iedereen helpen. Dit vaak ten koste van mezelf.
Gelukkig ligt die tijd inmiddels al lang achter me. Mijn hooggevoeligheid is nu mijn talent.

Als je weet wie je bent, als je je grenzen aan durft te geven en goed voor jezelf zorgt kan er veel veranderen. Hoe? In ieder geval niet door alleen maar boeken te lezen. Dan wordt het hoofd nog voller. 🙂
En vaak weet je wel hoe het moet maar hoe verander je dat nou? Daarom heb ik een PRAKTISCHE cursus gemaakt. Zodat jij Zorgeloos Sensitief kunt zijn!


Wat heb ik jou te bieden:

Een hele gave liefdevolle cursus waarbij wekelijks een nieuwe les vrijkomt. Deze kun je op eigen tempo volgen. Nou ja, sneller niet maar langzamer dus wel.

Gewoon lekker thuis, op je eigen plekje met een kopje thee erbij. Zonder prikkels (en emoties, opmerkingen) van andere cursisten. Even een momentje voor jezelf.

De cursus is krachtig door eenvoud, door de praktische toepassing en omdat deze speciaal gemaakt is door en voor een hooggevoelige vrouw!

Resultaten:

✔ Je voelt rust in hoofd en lijf

✔ Je hebt energie om leuke dingen te doen met je dierbaren

✔ Je kunt bij jezelf blijven, ook in lastige situaties

✔ Je durft op jezelf, op je gevoel te vertrouwen

✔ Je weet hoe je je grenzen én je energie kunt beschermen.

✔ Je kunt beter loslaten en de problemen van de ander ook bij de ander laten.

Ervaringen:

Corinne Bedankt Miranda. Dankzij jouw cursus sta ik weer veel meer in contact met mijn eigen intuïtie. Ik durf te vertrouwen op dat wat ik als kind eigenlijk al ‘wist’. Heel blij mee!!! 

anoniem Miranda bedankt voor alle inzichten die je mij hebt gegeven. Ik ben er heel open ingegaan, wist eigenlijk niet zo goed wat mij te wachten zou staan. Maar iedere keer opnieuw was weer zeer inspirerend! Bedankt en wie weet tot ziens. Lieve groet

Marianne Hoi Miranda, je lessen hebben me goed gedaan. Meer positiever naar mezelf en de wereld,het voelt heel fijn. Dit door je gevarieerde relaxte programma. Ook de prettige ontspannen sfeer nodigde me uit deel te nemen en te genieten. Ik neem je gulle input mee en gebruik het al volop. Een aantal eye-openers hebben daaraan bijgedragen. B.v. het belang aarden,de werking van energie en de invloed die je erop hebt, gedachtenkracht, Dankjewel en graag tot gauw weer. Marianne groet je hartelijk

Barbara Heel tevreden! Veel aandacht, kennis en zorgzaamheid. Een echte aanrader.

Investeer nu in jezelf!

PLUS pakket:

-Online training (9 modules) met filmpjes, opdrachten, ontspanningsoefeningen, inzichtsvragen, meditaties en meer!

-3x online consult via beeldbellen zodat je “op maat” adviezen krijgt en feedback en inzicht in de opdrachten die je gemaakt hebt.

-Updates en aanvullingen gratis

Bonus: werkboek hoogsensitieve kinderen.

Basic Pakket:

-Online training (9 modules) met filmpjes, opdrachten, ontspanningsoefeningen, inzichtsvragen, meditaties en meer!

Updates en aanvullingen gratis

Lees hier de voorwaarden en privacyverklaring!

Plus Pakket
€ 497,00

Basic Pakket
€ 347,00

Een korte indruk van de cursus, in 1 minuut! Bekijk het filmpje hieronder:

FAQ:

Hoe weet ik of ik hooggevoelig ben?
Hoewel dit geen wetenschappelijk onderbouwde test is, vind je hier een test. Kijk maar eens of je jezelf hierin herkent! 🙂

Hoe werkt dat met die consulten in het Plus pakket?
Je plant zelf je afspraken in via de online agenda (je ontvangt tijdens de training sowieso meer informatie) en je ontvangt dan een link waar je op klikt op de afgesproken tijd. We kunnen elkaar via de computer zien en horen. Ik adviseer dit te doen na de 2e, 5e en 8e les maar je bent vrij om te kiezen wanneer je dit inplant. (binnen een half jaar na het starten van deze training)

Moet ik binnen 10 weken klaar zijn?
Nee, absoluut niet! Je hebt minimaal een half jaar de tijd om deze lessen te volgen. En alle aanvullingen en updates zijn helemaal gratis!

Zie jij wat ik antwoord bij de inzichtsvragen en opdrachten?
Ja. Dit doe ik zodat ik zonodig kan inspringen en bijsturen. En zeker bij het Pluspakket is het handig als ik al weet wat jouw valkuilen en knelpunten zijn. Mocht je dit niet willen dan adviseer ik je de vragen en antwoorden voor jezelf in een apart schriftje te noteren.

Meld je nu aan!