Eerste consult

Bij het eerste consult vul je een uitgebreide vragenlijst in, deze zullen we samen bespreken. Daarna gaan we kijken wat er nodig is om zoveel mogelijk de oorzaak van de klacht aan te pakken. Daarom duurt het 1e consult langer dan de vervolgconsulten. 

Ik zal uitmeten of er een voedselallergie of-tolerantie is, of er een tijdelijke aanvulling nodig is met supplementen (zoals vitamines, mineralen, enzymen, probiotica). Ook kan een individueel voedingsadvies nodig zijn of moeten we eerst ontgiften. Een “lifestyle-advies” of ontspanningsoefeningen kunnen gegeven worden. En daarnaast nog energetische therapievormen, ter bevordering van het zelfgenezend vermogen en ter bewustwording.  Heel af en toe kan er een bloedonderzoek geadviseerd worden, de kosten hiervoor zullen eerst met je besproken worden. 

Ik pas o.a. de volgende therapievormen “door elkaar” toe

SensiPlus Therapie:

is een krachtige en effectieve manier om disbalans op energetisch, lichamelijk en geestelijk niveau te herstellen. Ik maak daarbij gebruik van verschillende therapievormen zoals drukpuntmassage, activeren zelfgenezend vermogen en energiebanen (meridianen), bewustwording, Holistic Pulsing, visualisatie, ontspanningsoefeningen. Lees hier meer.

Orthomoleculaire therapie:

is erop gericht om je lichaam te voorzien van alle benodigde “grondstoffen” om zo goed te functioneren. Er zal worden gekeken hoe processen in het lichaam verlopen en waar er iets mis gaat. 

darmklachten, orthomoleculair

Een orthomoleculair therapeut gaat op zoek naar de oorzaak van de klachten en zal proberen de tekorten van lichaamseigen stoffen aan te vullen. Denk hierbij aan vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren. Niet alleen het aanvullen is belangrijk, ook de voeding en manier van leven komen aan bod.

Voordelen:

  • Werkt snel en is effectief, vaak slechts 4 behandelingen nodig (met 4-5 weken tussen iedere behandeling)
  • Je kunt snel terecht, geen wachttijden!
  • Geen verwijsbrief nodig.
  • Kan prima samen met reguliere behandelingen (zoals psycholoog, medicatie)

Vergoeding

De consulten worden (deels) vergoed door de meeste verzekeringen, je hebt geen verwijsbrief nodig en je kunt al snel terecht!
(voor vergoeding klik hier of kijk in de polis onder alternatieve geneeswijze)

Bel voor een afspraak: 06 5264 3583
Je kunt nu ook online een afspraak maken!