Schriftelijke Cursus HSP

Wil jij ook graag:

  • Meer rust en ontspanning ervaren
  • Beter je grenzen voelen en kunnen aangeven?
  • Leren je te beschermen tegen teveel prikkels van buitenaf.
  • Leren je te aarden, stevig in je schoenen te staan?
  • Assertiever worden
  • Weten wie je bent en wat je wilt?

Deze cursus heb ik jaren geleden ontwikkeld speciaal voor gevoelige mensen die last hadden van een laag zelfbeeld, onrust, onzekerheid. Die snel van slag waren en eigenlijk niet meer wisten wie ze waren, wat bij ze paste.

Ik heb de cursus enkele jaren gegeven aan meerdere groepen, de cursus zat iedere keer weer vol en het was ook iedere keer genieten om mensen te zien groeien en (op)bloeien!

En nu is het tijd om ook mensen van (ver) buiten Wijchen de kans te geven om deze cursus te volgen. Door deze als schriftelijke cursus aan te bieden. Na verschillende aanpassingen en verbeteringen kun je vanaf nu deze cursus (eindelijk) schriftelijk volgen! Gewoon op je eigen plek, in je eigen stoel, met je eigen thee/koffie, op je eigen tempo! Zonder afgeleid te worden door anderen!

In de cursusmap staan verschillende oefeningen, opdrachten en ook teksten ter informatie en/of inspiratie. Deze teksten zijn zo geschreven dat ze voor iedereen goed en lekker leesbaar zijn. Dus geen moeilijke woorden, lastige zinnen of zweverig gedoe! Gewoon de kracht van de eenvoud en met beide voeten op de grond!

Hoe zou jij het vinden om:
♥ weer te stralen
♥ meer liefde voor jezelf te voelen
♥ bewust voor jezelf te kiezen
♥ stevig in je schoenen te staan
♥ meer plezier in het leven te hebben?

Lees hier enkele reacties van cursisten die deze cursus in Wijchen hebben gevolgd:

“ik voel me bewuster en krachtiger.”

“ik voel me sterk, weet wat ik wil en mag mezelf op 1 zetten.”

“Liefdevolle cursus!”

“dank je wel voor de mooie inzichten die je me gegeven hebt”

“Dank je wel voor de cursus zacht is je kracht. Ik voel weer meer en ben bewuster. Je hebt een fijne zachte stem. De afwisseling tussen theorie en doen is fijn. Doen in de zin van creatief zijn, de oefeningen zoals dit ben ik, ademhalingsoefening en voeten voelen maken het licht en afwisselend. Ook het huiswerk was soms een uitdaging en zeker leuk en leerzaam. Ik keek er elke keer naar uit. Het leek wel bijna verslavend”

Dit krijg je allemaal:

♡ Een cursusmap (dus geen digitaal boekje! Maar een map met papier waar je doorheen kunt bladeren, waar je aantekeningen op kunt schrijven. Zo zijn beide hersenhelften actief)

♡ Via een mailing verschillende oefeningen/meditaties (o.a. om te aarden, te ontspannen en je energie te reinigen) 

♡ Een kleine verrassing 🙂

De waarde van dit pakket is ruim € 167,-

Nu voor  47 euro, incl verzendkosten.

PS: Vergelijkbare cursussen op internet kosten al gauw meer dan 250 euro!
Ik houd echter graag mijn cursussen toegankelijk voor (bijna) iedereen, vandaar mijn lage prijs!

Ga jij het avontuur aan om Positief (&) Sensitief te worden?!

Hieronder kun je de cursus bestellen: 

Je ontvangt zo snel mogelijk een mailtje met daarin informatie over de betaling. Zodra de betaling binnen is wordt het pakketje meteen verstuurd! 

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en ALLEEN gebruikt om deze cursus naar je toe te sturen. Daarna worden je gegevens verwijderd.