Behandeling

Mijn manier van werken kenmerkt zich vooral in het maken van verbinding met de cliënt, of hij/zij nu volwassene of kind is maakt niet uit. Ik kan goed luisteren, invoelen en verbanden leggen. Maar ook de vinger op de zere plek leggen, de “angel” eruit trekken maar wel op een sensitieve en positieve manier.

Mijn intuïtie is daarbij heel belangrijk en samen met mijn kennis en ervaring heb ik een effectieve manier gevonden om mensen te helpen, te ondersteunen en begeleiden.  Door diverse therapievormen uit zowel regulier alsook alternatief te combineren breng ik jouw hoofd en lichaam snel in balans.

Voor het eerste consult vul je een vragenlijst in, deze zullen we samen bespreken. Daarna gaan we kijken wat er nodig is om, indien mogelijk, de oorzaak van de klacht aan te pakken. Meestal duurt het 1e consult wat langer dan de vervolgconsulten. 

Vaak begin ik de eerste behandeling met het tot rust brengen van het hele lichaam. Ik werk hierbij vooral energetisch door onder andere de energiebanen (meridianen) te activeren en het zelfgenezend vermogen te bevorderen. Ik zet je letterlijk en figuurlijk weer met beide benen op de grond (“aarden”) zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Bewustwording speelt ook een belangrijke rol. 

Indien nodig kan ik uitmeten of er een voedselallergie of-intolerantie is en of er een tijdelijke aanvulling nodig is van supplementen (zoals vitamines, mineralen, enzymen, probiotica).

Ieder mens is anders en zo is ook iedere behandeling anders. Soms ga ik eerst ontgiften of geef ik een opdracht mee. Of ik geef ontspannings- of ademoefeningen.


Een mooi voorbeeld van een behandeling vind je hier: gevoel uiten en in het gastenboek