Behandeling

Door diverse therapievormen uit zowel regulier alsook alternatief te combineren breng ik jouw hoofd en lichaam snel in balans.

Bij het eerste consult vul je een uitgebreide vragenlijst in, deze zullen we samen bespreken. Daarna gaan we kijken wat er nodig is om, indien mogelijk, de oorzaak van de klacht aan te pakken. Daarom duurt het 1e consult langer dan de vervolgconsulten. 

Ik kan uitmeten of er een voedselallergie of-intolerantie is, of er een tijdelijke aanvulling nodig is van supplementen (zoals vitamines, mineralen, enzymen, probiotica).
Energetische therapievormen worden toegepast;  ter bevordering van het zelfgenezend vermogen, om de energiebanen weer te activeren, om blokkades op te heffen en ter bewustwording.  

Ook kan een individueel voedingsadvies nodig zijn of moeten we eerst ontgiften. Een “lifestyle-advies” of ontspanningsoefeningen kunnen gegeven worden. Heel af en toe kan er een bloedonderzoek geadviseerd worden, de kosten hiervoor zullen eerst met je besproken worden. 

Een voorbeeld: Vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben.
Het kan zijn dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen, ik kan hiervoor een allergiemeting doen.
Of je hebt tekorten, bijvoorbeeld vitamine B12 of magnesium. Ook dit kan ik uitmeten. Een slechte darmfunctie kan ook vermoeidheid geven.
Stress kan ook een oorzaak zijn; ben jij iemand die zich continu aan de ander aanpast en over je grenzen heen gaat? En waarom doe je dat? Durf jij voor jezelf te kiezen?
Samen gaan we op zoek naar de oorzaak en naar de oplossing!
 

Meer weten? Klik hier: Voordelen